torsdag 1 november 2012

Bröllops tankar..och tankar ..

När vi får ett efternamn godkänt och hindersprövningen klar , så är det ju dax på allvar !
Vi är redo, men jag kan inte låta bli att tänka på HUR .. det hela ska gå till ? Vi har inte tänkt gifta oss i kyrkan , utan en vackert belägen kursgård med tillhörande litet kapell ..Det är iallafall tanken..
Där finns mat och logi , för en del gäster  behöver övernatta . En till tanke var då , att mat och logi för dom närmaste står vi för . NU kommer problemet ..
 Vi vill ju att ALLA som vill ska få komma och dela våran glädje.. fint .. så långt .. Men VAR ska DOM gästerna som är utöver familj göra efter bröllopet ??

Vi kan ju omöjligt stå för mat åt alla .. men man vill ju ha alla omkring sej på bröllops festen !!   Problem ..  Nån som har nån bra lösning på det , hur har ni gjort ?? Hur har era bröllop sett ut ??


3 kommentarer:

 1. Har hört att en del har som picknick med sig,,istället för bröllopspresenter =) kan ju vara nåt,,man kan laga nåt så gör man nån slags buffe av allt d dom har med sig//Janeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju en ide´, om dom tillåter det där ..Att man har egen mat i festlokalen .. Annars var det ca 500kr per mat kuvert. Man vill ju att ALLA ska med till festen , DU med ! Kanske du ska vara våran kock ?:) <3

   Radera
  2. Kock!!!!!!! ja e ju den som gillar å äta jag,,inte å laga den =)//janeth

   Radera