torsdag 8 november 2012

Face rape ..

Vi kom på att dom ryska gummorna, ska "piffas" till.. ni vet .. Ut i garaget och sprayas med guldfärg, dom med!
Så det blev massiv face rape på dom alla utom tant Lindström . För hon står på fläkten med Olli och ska ge oss tur i våra namn ansökan .. Men undrar om dom tagit uppdraget riktigt på allvar ??  
 Bara gå ut i garaget och "shake" it ..  Ska hålla undan skorna denna gång, annars kommer dom snart att klassas som "piff" till sovrummet dom med !
Idag har vi åter haft äran och besöka modehuset  och införskaffat oss varsin  chic pyamas.. Man vill ju hänga med i modet ...


 denna kreation  var minst sagt effektfull .. på alla sätt .. För såhär trött blev man!!  


1 kommentar:

 1. Hej,

  Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

  Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

  Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

  Mvh
  Besökstoppen

  SvaraRadera