fredag 15 mars 2013

Så träffades vi ...

Här kommer storyn HUR vi träffades, som någon ville veta .. Vi träffades via hbtq sidan QX på nätet .
Vi chattade lite , messade lite och ALLT stämde så bra ..men INGEN av oss ville ha ett nytt förhållande! Fast när KÄRLEKEN slår till har man inte mycket att sätta emot.

Vi bestämde oss för att ses över en fika i Falun 10 dagar senare . Den 17 oktober -11 kl 14 utanför Åhlens skulle vi ses för första gången ...Båda var såå nervösa , vi hade ofrivilligt byggt upp förväntningar på den andre..och livrädda att något skulle slå fel när vi sågs.

MEN det var KÄRLEK vid första ögonkastet, vi båda visste att det vi såg när vi möttes var HON !! En känsla jag önskar att fler skulle få uppleva.. Ren eufori !

Vi släppte inte varandra en enda gång under dom timmar som följde , och gör det endast motvilligt idag med !

Så det egentliga syftet med bloggen för min del, var att visa för andra kvinnor som tror att dom ALDRIG kommer att hitta den dom egentligen vill ha.. Det går , hon finns ... oavsett hur man lever , var man bor.. Man måste bara våga!

 // VERA

5 kommentarer:

 1. Tack för att ni berättade ;) blir lite avis haha !
  Lever med en man idag fast jag sneglar på tjejer ;)

  SvaraRadera
 2. Varse´go .. så lite så ! Tack för att du läser ..:) Vi förstår att du blir lite "avis"..Vi har båda varit gifta med män och ingick i denna "avis" klubb :) Det var därför jag började blogga med Annika , som bloggat tidigare men inte såhär . För att jag vet att det finns många i denna "avis"-klubb .Visa att det är fullt möjligt att leva sin dröm ..Oavsett förutsättningar..Om man bara vågar.

  SvaraRadera
 3. Självklart ;) Haha ja det gör det säkert ,plötsligt händer det ..förhoppningsvis :)

  SvaraRadera
 4. Nu är inte tårarna långt borta! Eran kärlek känns ända in i mitt hjärta <3 Många lyckönskningar nu till bröllopet och för evigt <3

  Kram Lois

  SvaraRadera
 5. Tuuusen TACK,Lois !!! .. På lördag strömmar dom.. glädje tårarna! :) /Kram

  SvaraRadera