lördag 22 juni 2013

Hel*etes, f*n, SKIT åxå ...

 Åhhhhh, vilken midsommar !! Vi bestämde på torsdag eftermiddag att vi tar Gerd och åker.. vi visste inte vart eller hur länge!
Vi åkte mot kusten och solen,och hamnade i Norrtälje sent på natten.
När vi skulle parkera för natten i gästhamnen så ser jag att det blir stora svarta rinn spår på marken av Gerd.. LÄCKAGE !!!
Av vad ? var?..
Bara att lägga sej under med ficklampa och lokalisera läckaget..
Bromsvätska, höger fram har gått sönder..
KUL?!

 Ja, ja.. inget att göra åt den saken vid den tidpunkten iaf, så vi bäddade ner oss. När vi vaknade så var Annika JÄTTE sjuk !! Kräktes i små fryspåsar.. och låg däckad hela dagen.

Problemet med Gerd kvarstod , och jag förstod att uppbringa en mekaniker på midsommar afton skulle vara som att uträtta underverk! Ringde till jourhavande mekanikern Dennis.. som denna gång inte kunde laga..bara råda.. och rådet blev : DU RÖR INTE BROMSEN , MORSAN!

 Hel*etes, f*n, SKIT.. bärgning kostar skjortan och halva arslet, och på toppen av det ska den lagas.. så en plan b är under utveckling.

Och på tal om skit, så sitter vi nu vid cafe´t i gästahamnen , eftersom vi "strandat" på en parkering utan EL, så vi passar på att ladda telefonerna och datorn och för Annika måste ha NÄRA till toaletterna , det är svårt att göra nr 2 i fryspåsar!

// VERA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar