tisdag 25 juni 2013

Husbilskatten Lotus..

Lotus är en märklig katt! Hon finner sig i att kuska runt med sina "mammor" i en husbil och verkar dessutom njuta av färden... (iaf så länge hon slipper sitta i buren).

När Gerd är parkerad intar Lotus bästa vaktplats och övervakar allt från första parkett ovanpå kattburen som placerats i framsätet...

Det märkliga är att vi kan öppna dörren på vid gavel på nya platser och att vår baby kan gå ut och in som hon vill... och att hon stannar i närheten hela tiden!!

Hon försöker påskina att hon är en tuff misse, men så fort hon blir rädd för något tar hon till reträtt och skyndar tillbaka till tryggheten hos mammorna och Gerd.

När vi kom hem efter vår midsommar-resa låg Lotus på sin favoritplats i fönstret. Hon tittade slött upp när vi annonserade att vi var framme. Hennes ögon blev stora som pingisbollar när hon såg vårt hus... det var något som var bekant...
Jag öppnade och katten hoppade genast ut på gräsmattan... MEN!! det tog flera minuter och några vändor tillbaka in i husbilen innan hon bytte bostad och var hemma.. 


// ANNIKA
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar