torsdag 18 juli 2013

Djurgår´n?!


 Igår åkte vi från Kneippbyn och letade efter en sand strand , denna hittade vi efter många om och men på Tofta..


 Och vilken playa !!!! WOW.. PRECIS som utomlands.. Love it, Love it..som Maria Montazami skulle sagt.


Bada,sola lite beach spel och romantisk strandpromenad var HUVUD aktiviteterna. Vi försökte hela tiden slå rekord på hur många slag vi kunde slå utan att bollen dog.. I min iver så slog jag bollen rakt i pannan på Frugan ! Men det hon gjorde i sin egen iver idag var värre.. i sitt försök att slå bollen som kom nära hennes ansikte slog hon sej själv på hakan så det small..

På kvällen var det dags att åka vidare, tvärs över Gotland till Ljugarn där raukarna finns. Vi campade på en rastplats och i morse började rauk-jakten..Vi åkte fel..och Annika frågade ett par på parkeringen vi stannat vid om vägen till raukarna. Dom var gotlänningar.. och min fru är i botten stockholmare !! Så konversationen blev såhär: Gotlänningen " Då måst ni åk ner till JÅÅGAARN (Ljugarn) " Annika : " Va? Till Djurgår´n !?"
 Sååå tokigt roligt det kan bli..


Vi hittade raukfältet tills slut.. och THE stenhjärtat vi letat efter..bland alla stenar..Så coola.. raukarna alltså !
 Sen åkte vi vidare norrut till Åminne där vi checkade in Gerd och gick till stranden.Ytterligare en solig skön bad dag på stranden.

Nu är Fruarna trötta och ska snart hoppa upp i kojen..
Natti natt..

1 kommentar:

  1. Kära flickor helt fantastiskt underbara dagar ni har. et är ni verkligen värda. Puss och kram Roligt kunna följa med er på resan via er härligt skojiga blogg. Puss och kram

    SvaraRadera