tisdag 2 juli 2013

QX-intervju...

 När vi igår åkte för att handla .. mat.. Och det gjorde vi åxå.. men på utvägen fastnade vi i klädbutiken en stund och lämnade den med en klänning och ett par LILA byxor var !

Byxorna är till Priden, och senare på kvällen beställde vi linnen att matcha med .

Tyvärr medföljde ingen rolig historia om dessa..som förra årets egen åxå egentryckta Pride-linnen.

Men "outfiten" är klar !
Nu ska vi ju inte gå omkring i Stockholm HELA Pride-veckan i samma kläder.. för då är risken att lampoljan behövs igen !


Appropå Pride.. så har vi fått en ny förfrågan om intervju .. denna gång av tidningen QX som utges 12 ggr /år och har ca 100.000 läsare/utgåva och är dessutom en stor aktör i Pride festivalen .
Tidningen ville intervjua tre par som träffats via  QX dejting sajt Qruiser och temat för Pride festivalen är "Familjen" i år.
Och SÅKLART ställer vi upp på det !

Vi har fortfarande en profil kvar på sajten, men nu EN gemensam.. mest kanske för att finnas för dom tjejer som letar.. men inte hittar..och hänvisar till våran blogg.
 För det ska jag säja ,att mååånga tjejer "raggar" inte finare än killar.. Många man "pratade"  med var rena sex dårarna !! Och jag vet inte HUUUR många gånger jag tänkte "men herre gud , FINNS det inga VANLIGA , NORMALA tjejer? "..
Det gör det !!!

Men det är lätt att tappa hoppet om man letar efter HENNE, för det är oftast sexdårarna som fyller ens inkorg..
Ettt alternativ är att göra som vi .. leta inte !

INGEN av oss ville ha ett förhållande. Jag hade precis klivit ur garderoben och var på Qruiser för att skapa nya bekantskaper.. Annika hade tråkigt en kväll och tänkte bara "kolla runt " lite..
Och PANG !! ..så slog kärleken till..

// VERA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar