onsdag 14 augusti 2013

Bollsta..

Här har vi bott i Gerd 2 nätter nu, på familjen Sohlins gård.
Igår "gjorde" vi Bollstabruk med Amanda.. det var ju en kontrast till Stockholm där vi var senast med Gerd!

På bilden så ser ni oss och nästan hela
Bollstabruk..Nyinflyttade Bollsta-bon Amanda var guide för dagen, vi åkte en områdes tour, käkade på ett Amerikansk- inrett hamburger hak, åkte till kyrkan för att Annika ville se den.. men den var inte öppen.Guiden visste inte varför!
 Vi vandrade runt lite vid kyrkogårdens gamla gravar,där det såg ut som om man "kastat" ner korsen i marken !!Guiden visste inte heller varför detta kom sej..

Efter den "dö-roliga" aktiviteten så åkte vi till ett (det enda) fik och intog kaffe och bakverk.(efter att jag varit till ICA !.och hämtat ut kontanter)

Sen  hämtades guidens pojkvän Andre´ som jobbat, och informerade att Kungen och Silvia skulle komma på besök nästa dag ! Jaa, inte till oss alltså, utan till Andre´s arbetsplats.  


Därav övade Guidens pojkvän på frisyrer med ett hårspänne senare under kvällen.

Vi åkte vidare till Fam. Sohlins paradis vid sjön.. jaa jag skriver inte vilken .. för då blir dom invaderade! 

Där åkte Andre´wake-board, den enda som vågade..Jag är ju rätt tuff (host,host) men hade ingen bikini med mej..annars hade JAG åxå åkt !

Amanda och Andre ´hade fixat middag som intogs på den Sohlinska djävulskt stora altanen.Antonia hade dukat med fina servetter där det stod tryckt med guld bokstäver " Välkommen till den djävulskt fina sjön"..nästan.. inte riktigt. Ja, iallafall så lyckade frugan sätta vinet i halsen! Inte heller denna gång hade Guiden en aning om varför ?! Hostandes lämnade frugan bordet och tårarna sprutade, vilka hon torka med den fina servetten.. och Guiden säjer" Sluta torka dej mamma.. du får guld i hela ansiktet"!

Kvällen innehöll god mat, vin , dessert, sällskap och massa skratt.. Tack Sohlins för en trevlig kväll i den djävulskt fina stugan !!
// VERA

2 kommentarer:

  1. Tack själv brudar för en jättetrevlig kväll och för ett uppskattat besök på mitt jobb, 1 centimeter Annika !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. 1 centimera säger Vera själv... Well, well, sanningen står att skåda i betraktarens ögon tycker jag. :D Ha det gott och hälsa kollegorna! Kramis

      Radera