torsdag 15 augusti 2013

Hemma igen...

Igår kramade vi Amanda Hej då , och lämnade Bollstabruk vid 13 tiden.
 Under hela sommaren har vi duschat i olika duschar nästan varje dag..som varierat i värme och tryck. Och för att utnämna en vinnare i sommarens hygieniska avdelning så kommer den här.. Fam Sohlins !!! Klart bästa duschen...man behövde inte ens stoppa i pengar i den.
Antonia (Amandas svärmor)berättade kvällen innan att hon och några av hennes kollegor läser bloggen.. och tyckte vi skulle titta in på hennes jobb på hemvägen..

Det är väl klart man gör det ! Vi letade reda på polis stationen i Kramfors , som är deras arbetsplats och ville lämna över en liten present från oss.. en regnbågs flagga! Vi tänkte det behövs lite FÄRG på en polis station ..som tenderar att gå i blått...
Svenska flaggan var hissad pga av det kungliga besöket MEN våran lämnades över i majestätisk anda!
Vi hälsade på vår fina "lilla fan-club" som ideligen svarade i telefonen och så avgjorde vi en liten sak vi varit oeniga om ..våra längder!
Jag ÄR längre, en hel cm !! Men Annika lever på att en dam sa att HON såg längre ut.. Men herre guuud, damen sa ju själv att hon behövde nya glasögon ju !!!
Våran fina lilla fan-club på stationen satt undangömda bakom en stängd dörr och hade inte ens fått arbetskläder ! Dom stackarna satt där och svarade i telefonen helt civil klädda.. Inte klokt vad besparingar det görs överallt.. när dom bara kostar en 50-lapp på marknad!!
 Hemvägen kantades av många stopp och ännu mera regn.. Jag tvingade Frugan in på loppis och en godis affär , vi brände hela 177 kronor.. och då var 5 av dom på loppisen !


Idag skiner solen nå´djävulskt och det är dags att låta dagen ta fart !

//VERA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar