torsdag 1 augusti 2013

"Tog servitrisen på sängen".. Oj, vad ett års väder och vind har gjort vårat kärleks lås blekt, men det sitter där !
Regnet gav med sej efter en stund och vi åkte till Gamla stan och käkade och drack gott. Och "tog servitrisen på sängen"..som hon sa. Då vi har egna vett och etikett regler så kör jag rött vin till fisk och Annika vitt vin till kött!!


Annika som behöver uppsöka en toalett titt som tätt gjorde så även på denna restaurang.. tog sej även en titt i KÖKET, eftersom hon som vanligt gick åt fel håll när hon kom ut från toan !


En promenad i sakta mak till Östermalms IP där Pride park är i år, där underhölls vi av bla Janet Leon och Amanda Jensen.

Lite shopping gjordes åxå i QX tält, jag fick en nalle av Annika som såklart måste döpas..den fick det passande namnet Ebba-Lebba !
Nytt halsband, flaggor till Lördagen och ett paraply inköptes åxå.
Vi tog två ex av tidningen QX som vi finns med i, som ett av tre par som träffats via Qruiser.


Vädret var lite si så där, när det värsta regnet kom passade vi på att ta en fika under tak och träffade reportern Jessica Lundgren som gjorde intervjun med oss för QX räkning. Hon var som en dränkt katt efter att ha åkt en av dom värsta åk attraktionerna där, i syfte att testa sitt eget raggning tips i tidningen.."låtsas bara vara lite rädd".
Tanterna var nöjda vi 23.30 tiden efter en natts dålig sömn..
Ikväll är det nya tag och schlager tema som gäller !

// VERA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar