tisdag 29 oktober 2013

Luna ska flytta..


Oj, oj oj.. telefonen har gått varm sen annonsen på Luna kom ut på Blocket för ett par timmar sen, men nu är den borta. För Sötast i världen ska flytta hem till Fam. Modén-Kämpe.. till Bästa Monica och Johan..
Dom ser inte kloka ut ..och det ÄR dom inte heller ! Det är det som är så bra ..Jag känner dom, vi vet var Luna hamnar.

Monica skrev direkt hon läst förra inlägget "Ring mej!" och det gjorde jag. Hon hämtade Luna så hennes familj skulle få träffa henne och säja sitt.. nu är jag liiiiite osäker på hur mycket Johan HAR att säja /tycka till om .. Men vid återkomsten så var ett beslut taget..


Och jag är säker på att Monica , som just nu läser in ämnet Svenska ,vet skillnad på ord som diktatur och demokrati ?? så beslutet om att köpa Luna var nog rättvist bestämt! Johan vart nog inte särskilt påverkad av sonen eller sin fru?? Utan såg nog mer diplomatiskt på saken ..möjligen konstaterade han likheten med Luna,  båda har likadana frisyrer, bara olika färger.

Vi är i alla fall  hur glada som helst över att JUST dom ville ha henne, Luna kan inte få det bättre och hjärtat blir varmt av vetskapen.

// VERA

1 kommentar:

  1. Viktigt och så himla skönt att veta vart lilla Luna flyttar. Lycka till Monica och Johan. Ni har nu världens sötaste valp

    SvaraRadera