torsdag 3 oktober 2013

Pastor Singel ...

 En av killarna på jobbet , närmare bestämt Jimmy är Singel med stort S. Han kan inte prata sej nooog varm om det gyllene singel livet. Och anser sej vara den ödmjukaste av 25-åringar , med den faktiska åldern på 34!

Denna uppfattning är något som jag (relativt nygift) och Pär (sambo och väntar sitt första barn) inte riiiiktigt delar med Jimmy.

Men Pastor Singel predikar på för oss, hur "Nice" singel livet är. Han har en gest som han visar stup i ett för oss, när han är missnöjd med vårat uppförande. Denna gest brukar vanligtvis uppkomma vid hänsyns tagande eller sagda kärleks ord till våra respektive!

Han sätter upp händerna i luften och "låtsas" köra en
bil, där ingår ljudeffekter och växling av denna bil. Ju större ratt rörelsen är,( ibland ramlar han nästan av stolen när han styr med den jätte stora ratten, som inte finns)ju töntigare har man varit i hans ögon .

Han anser oss alltså vara styrda hemifrån ! Med ratt i ryggen..

På senare tid så har vi tyckt att Jimmys telefon är på "ljudlös" och han pratade senast igår om att ev"gå ut och äta middag på fredag".. och gissa om Pastor Singel ska få så han tiger när han skaffar tjej, han kommer inte kunna jobba kvar!
Allt detta är förstås sagt med glimten i ögat och på skoj utom det att han måste byta jobb!

// VERA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar