måndag 7 oktober 2013

Skogs-tokig..

Det här min absoluta favorit bild av ALLA bröllopsbilder på oss som jag sett.. Den är så verklig på alla sätt. Inget är förställt, en ögonblicksbild..precis DÄR håller vi våra vigselringar och avger våra löften. Ett löfte om en framtid tillsammans.


Ett äktenskap mellan samkönade......som är anledningen till Putin stoppat ALLA adoptioner, till länder där samkönat äktenskap är tillåtet!!!!!!!!!!

Paret Silverdahl skulle den 15 oktober åkt till S:t Petersburg och slutfört processen om adoption av en 4 årig flicka. En resa som nu har stoppats pga Rysslands anti-homo lagar! Flickan mötte sina blivande föräldrar redan i somras och är medveten om att det är hennes mamma och pappa. Ytterligare 12 svenska par befinner sej i samma situation ..
Artikeln hittar du HÄR
Jamen , man blir ju skogs-tokig!!
 Hallå Världen !!!!? Sluta le och skaka hand med Fullblods-Idioten !! 

Det är ju som att döma skadestånd till förövaren istället för offret ... Nåt fel som är riiiktigt tokigt där!  Vad är det han gör så bra? Fängslar människor för visad kärlek?, stoppar barns rätt till trygg uppväxt ??

Jag kommer INTE se en minut av Vinter OS.. fattar inte ens att världen låter det gå av stapeln i Ryssland ???

En homosexuell idrottare är välkommen att delta i tävlingen OM han/ hon inte demonstrerar sin läggning.. så en puss kan kosta denne böter , 15 dagars "omhändertagande" som det så fint står,samt utvisning..
Generöst erbjudande..

//VERA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar