måndag 18 november 2013

Speciellt?..

Såhär såg vår intervju ut i Expressen Söndag igår ..
Journalist Karin Jansson och Fotograf Maria Hansson

Bröllops fotograf Amanda Lindholm
Och visst , jag förstår dom som tänker ..OCH ?? Vad är det för speciellt med dom ?

Detta var vår tredje intervju i pressen, att det blivit just vi kanske är en slump.. huvudsaken är att ämnet blir belyst.!

För det är ju just DET som är grejen, vi borde inte anses vara speciella.

Men när tex svenska barnlösa par inte får adoptera barn från Ryssland för att Sverige tillåter äktenskap mellan samkönade, då MÅSTE man stå upp mot trångsyntheten.. skulle dom vara sämre föräldrar för att Annika och jag gifte oss i kyrkan?? Såklart inte !..men dom bestraffas för att vi finns..och om dom bestraffade vänder straffet till ilska?.. riktat till källan varför dom inte får adoptera ett barn ..oss..  Det var bara ett exempel..

Om vi kan vara till hjälp/stöd eller på något sätt påverka andra till att våga.. så är det iallafall super-SPECIELLT för mej!

Nåt annat som är speciellt för mej är ju våra barn och barnbarn, i Lördags efter pappa Dennis kalas, fick jag ha lilla Alice över natten.
Hon pratar så härligt nu , den lilla papegojan ..Hon ropar " Fa..mojj !" Jag svarar "ja, älskling" Då säjer hon "Va ä dä?"  Fastän HON ropade!.
Hon hällde ur alla tamponger som hon hittade uppe på toaletten på golvet, och plockade sedan lekfullt med dom.. meen Alice sa jag.. och började stoppa tillbaka dom i askarna.. Då frågade hon "Gå dä bra Äckling?"

Idag hämtas lilla Evelina och ska stanna två nätter eftersom hennes mamma ska på studie resa. Och då kändes det extra skönt att Luna fick vara hos moster Gittan en natt. Det blir såååå högt till tak med en ivrig valp och barnbarnen, så EN natt med båda räcker fint!

 Jag har inlärnings svårigheter redan som det är !!Men efter lite slarv med matten i helgen så är det tyvärr det som står närmast på dagens agenda...

// VERA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar