fredag 8 november 2013

Tvätt & Rosett..

 Idag har Luna tagit sitt första bad.. lite läskigt tyckte hon.. Och fastän vattnet höll ljummen temperatur så krympte den redan så lilla vovven minst tre storlekar!!

När badet var över så blev hon inlindad i handduk, men frös ändå.. så Annika tog sin täckjacka, virade den runt henne och bar omkring på henne. Och blev därigenom lite "hUndikappad", och jag fick fixa lite fika åt oss.

Luna åkte på en hårblåsning och en rosa rosett placerades på huvudet. Som belöning för allt detta fick hon ett grisöra..sitt första, det med.

Hon har jobbat på det i 2 timmar och det är endast lite naggat ..När hon måste gå och dricka vatten , är proceduren ENORM! Den nyvunna skatten MÅSTE gömmas.. och den redan törstiga vovven försöker febrilt gräva ner det i .. parketten !!


Lotus kom ner från övervåningen och stannade i dörröppningen och tittade på Luna...som låg på mattan och gnagde..katten satt som förstenad och tittade på den nybadade vovven,  och såg ut att tänka.."Men va F*n har ni gjort med henne , hon ser ju inte klok ut!?"
Och började intensivt TVÄTTA sej sittandes i dörröppningen.. som för att visa :"Titta JAG tvättar mej själv , jag behöver INTE badas eller friseras med nån löjlig rosa rosett!"

Nu ska jag hoppa i badet.. och rosetterna såldes i 20-pack!

//VERA

1 kommentar:

  1. Så många goda skratt vi har fått tack vare er.Ett gott skratt förlänger livet. Vi lever nog till 100 år.och det är ert fel.

    SvaraRadera