måndag 14 juli 2014

Gotland..


Så åkte vi från Roslagen igår eftermiddag och landande först i Täby för en kaffe och lite profylax (JAG).Laddade för att köra husbilen genom hela Stockholm city.!

Och tack och loooov för fotbollen igår,lite trafik och med Annikas guidning gick det fin fiiiint..vid Globen små jublade jag..men nerverna var på helspänn.

Så det var bara att köra in till närmaste ålderdoms- hem i Handen..
för att göra en överraskande blixt visit hos Annikas mormor.

Sen åkte vi vidare mot Nynäshamn där nästa "nojja" väntade..Efter ytterst få timmars sömn var det dax för den fasan.. KÖRA ombord.

Men det gick bra att köra på och backa akterut intill dom andra husbilarna, och överblick över "henne" under hela resan.

I vacker soluppgång ute till havs fick vi överdos att frisk luft..vilket hjälpte föga mot tröttheten..så vi "hinkade" kaffe..men fortsatte att gäspa ikapp.

Vi rullade av färjan i Visby kl 8 och uträttade en del ärenden innan vi letade oss ut till en av våra favorit stränder i Tofta..där vi åxå "fri-campar" på en parkering under natten.


När man som vi.. "fri-campar" eller "vild-campar"..alltså inte bor på campingplatser, så måste vi åka till Campingar och låna dusch. Dessa varierar i kvalite´..och semesterns första dusch började inte skitbra! Vi duschar ju alltid tillsammans för att spara tid..som är pengar.. även i en dusch !

Vi klädde av oss, tryckte det nytankade "dusch kortet" mot kortläsaren..och fick kallt vatten , IS kallt vatten bara...Inte riktigt vad man önskar när man står och fryser nakenfis i ett duschbås. Det var bara att klä på sej igen och åka 200 m bort för att prova ett nytt service hus..denna gång kontrollerades VARM vattnet INNAN kläderna åkte av !

Rena, gör vi kväller på denna dag och hoppas på en heldag på beachen imorgon !
// VERA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar