onsdag 16 juli 2014

Mera Gotland..

Det blir inte JÄTTE mycket bloggande när man är ute med husbilen, eftersom man måste vara lite sparsam med elen. Men vi brukar ta en natt på camping så vi kan ladda upp datorerna och sånt. Fast vi är inte riiiktigt där ännu ,vi klarar oss nån dag till.

Gårdagen tillbringade vi vid Tofta strand, vad annat att göra när solen skiner från klarblå himmel!

Massor av sol och bad..
innan vi åkte till Tofta camping , där vi får låna dusch(mot betalning)fastän vi inte är camping gäster där. Det tackar vi särskilt för..Flera av campingarna vill inte att man duschar ÄVEN mot betalning, när man inte är boende där. Idag fick vi "tjata" till oss en dusch på campingen i Slite..eller "tjata", vi kopplade på den kvinnliga listen dvs CHARM ! Och den kanske inte är, var den var för 10 år sen, men den funkade..vi blev rena..

Nyduschade  i Tofta och klädda i lika men olika klänningar åkte vi in till Visby för att äta igår.. Man slutar aldrig att imponeras över den här fantastiska Ringmuren och dess historiska spår..

Efter god middag så rullade vi söderut och landande på rastplats kl 1 för att sova..och vaknade till det här..

Vackert väder,morgon puss i vattenbrynet där skuggorna möttes. Planer smiddes och vi åkte till vad vi trodde skulle vara ett "guldkorn".. badet var inte guldkornet men omgivningen var vacker ute på "vischan".

Så vi brummade vidare.. till Åminne..
för mera sol och bad..

och snäck letande.. nåt som är tyyyypiskt tjejer..eeh.. och tanter... Man samlar fina stenar och snäckor!..Varför ? :)
Middag intogs vid strand restauranten till trubadur afton, innan vi åkte vidare mot Slite, naturen bjuder på naturliga pauser..  :) Vid dom här raukarna intogs kaffet..och det är ju inga problem att fixa , oavsett hur karg naturen är.. när man har hela bohaget med sej !


Efter att vi "charmat " till oss den där duschen på campingen, åkte vi till rastplatsen i närheten och parkerade för natten. Och utsikten för morgondagen ser bra ut, även från sovalkoven.

Natti natt
 // VERA

4 kommentarer:

 1. Så jävla vackra bilder. Hälsa Gotland ( ni måste kolla in fårö och kutens om ni inte redan varit där) Ha en fantastisk semester/ Fia (stålverket)

  SvaraRadera
 2. Jepp vilka härliga bilder. Vi har det KANON bra med lilla Luna. Vi funderaar på att behålla henne. Världens goaste vovve. Kram på er tjejer

  SvaraRadera
 3. Tack ska ni ha! Ja, vackra bilder, och helt galet underbar verklighet här på Gotland! Fårö och kutens har vi inte hunnit med ännu... spar kanske dessa godbitar till kommande år för självklart kommer vi återvända till detta paradis! Men hälsningen är framförd Fia! :) Och Luna ÄR verkligen världens goaste vovve! Så vi kommer och hämtar vår bejbi <3... men hon finns till låns när som helst. Det är bara att säga till! :) Vi är SÅÅÅ tacksamma för att ni ställer upp som hundvakt! Kramisar från oss båda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mamma och pappa18 juli 2014 11:50

   Nöjet är på vår sida. Massor med pussar och kramar får och Luna och vi skickar massa till er också

   Radera