fredag 18 juli 2014

Överdos Gotland..

 Här står hon, våran lilla husbil på Toftas camping..som för övrigt MÅSTE ha cred för sin FANTASTISKA service inriktade personal !

 I en stekhet reception jobbar en tjej med flätor vars namn för oss fortfarande är okänt MEN hon kan SERVICE! Oavsett hur lång kön blir får varje gäst information, leenden och skojfriskt övrigt..  Kanon, Tofta Camping !!

Ja, men nu till dagen.. som började med att man gluttade bakom gardinen uppe i sovalkoven för att kolla vädret..som var sol.. IGEN :) . Så, bara att hoppa ner och i bikinin och dricka en kopp kaffe och göra planer för dagen.. som var GIVET !

Eftersom magen vill ha något när man tillbringar en hel dag på beachen så gjorde jag tonfisk sallad i en sån där typisk sallads-STEKPANNA. :) (Vi HAR köpt skålar..IDAG !)

Vi lastade på oss all packning och gick ner till stranden..som vi inte var ensamma att besöka idag heller.


Men vi hittade en spot och parkerade.


Där kom våra nya"beach-ball" racketar till mer användning än att bara spela med..Annika "smackade" getingar med det..
Vi har HELT klart klivit upp en division i beach-ball sen förra året, då var rekordet 22 slag ..nu är det 36..och det kan fortfarande tangeras..


Damernas kroppar sträcks åt alla håll..och ibland räcker det inte till..(eller om det är synen)..bollen dör, hur mycket man än sträckt sej, även UNDER ytan! Under ytan.. blev det mycket av idag, vilket vatten.. så klart och skönt..


 Mjuk, skön,sandig, vågig botten..

Det är ju fredag och dom flesta skulle väl hem och tända grillen , gå på after beach..eller bara hem och spilla i sej fredags groggen, så myllret av badgäster avtog idag ganska tidigt.

Men iiiiinte vi, solen glittrade i det sköna vattnet och vi badade vidare..

Titta vilken underbar bild Annika tog av mej.. solen , havet.. Mmmmm.. semester !!


Love it , Love it..som Maria Montazami skulle sagt!

//VERA

3 kommentarer:

 1. Mamma och pappa19 juli 2014 08:51

  Ni är verkligen värda en så underbar semester tjejer. Men jämmer och elände Luna bejbi har tappat rosa rusetten, nu ser hon ut som en punkare. Ni kan ju alltid färga "håret" rött, grönt och gult....eller vi har ju rosa husfärg Pussar och kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha.. Har morfar busat bort den? . Ta en vanlig snodd bara om ni vill att hon ska se represtentabel ut! :) Puss kram

   Radera
  2. Mamma och pappa19 juli 2014 16:02

   Nej nej ..vi har gjort en tuppkam. HON ÄR JÄTTE FIN

   Radera