onsdag 30 juli 2014

Pride...

Igår började dagen med ögonfrans förlängning på Annika, som blev skiiitsnygg!

Sen hem och packa husbilen för avfärd, som först skulle gå via "Villa Chilla" för att lämna Luna till "mormor&morfar" innan vi åkte vidare mot Stockholm.Så med regnbågens färger i bagaget brummade vi iväg i hettan.. 33 grader i bilen ! Pust... Luna satt där bak och flämtade med sin lilla rosa "slips"(tungan) .. Så i Falun fick hon tvångs bada för att kyla ner sej..


Och vi klädde av oss, svetten rann efter ryggen..vi har ju ingen ac, bara kd(korsdrag).. och det hjälpte föga. Tror att det var första gången jag var ute och kör omkring i UNDERKLÄDER!

Vid en av rökpauserna så höll vi om varann och pussades, när Annika plötsligt backade undan och sa" Det här är nog ingen bra ide´, att stå , två tjejer i BH och pussas vid så trafikerad väg!"..  hahahaha,,

Luna lämnades och var överlycklig att återse sina "morföräldrar".

Vi brummade vidare och rullade in i Stockholm vid kl 01. Parkerade i väntan på incheckning på Långholmens husbils camping under Västerbron.

Imorse var vår bokade plats ännu upptagen så vi gick upp på bron för att kolla till vårat Kärleks lås, som vi låste fast för 2 år sen.

Vi gjorde detsamma förra året..men i år fanns det inte..det är borta !! Vi letade och letade ..

Besvikna, lämnade vi Västerbron med beslutsamhet om att göra ett nytt.

Nu mullrar det mäktigt över Stockholm.. och vi ska snart lämna parkeringen under bron och ställa oss strax intill på våran bokade plats. Sen en dusch,lite mat i gamla stan och sen bär det av mot invigning av Pride. 

Happy Pride!

// VERA

2 kommentarer:

 1. Ni bor i min gamla lekpark!! Där lekte jag som barn utanför fängelset ;) Bodde nere vid Hornstull. Ni vet väl att man kan bada på Långholmen? Att det finns ett toppen café i en gammal villa vid fängelset? Lite tips från en gammal Stockholmare ;) I fall ni behöver en paus från Pride ;) fast jag gissar att ni har fullt upp med den det eller vad säger man???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, Ann-Charlotte vi har både badat och fikat.. men inte denna Pride, förra! Man lider inte brist på aktiviteter i stockholm , vare sej det är pride eller inte :). Stockholm är vackert, och vi kommer att göra mååånga fler besök.
   Tack för tipsen
   Kram Vera

   Radera