måndag 28 juli 2014

Publicerad Artikel i Femina..

I våras blev vi intervjuade av frilans journalisten Frida Funemyr för tidningen Femina. Nu är intervjun publicerad i Augusti numret och lite besvikna är vi nog!

Att berätta sin "story" för allmänheten är väl bra, kanske t.o.m kan vara en "push" för någon med liknande tankar.
Och det är ju JUST därför som vi sa till om att blogg adressen skulle stå med !

Men ingenstans fanns den att läsa..

Reportaget i stort är bra , men inte heller står det nånstans att Amanda är fotograf till bröllopsbilden och Pride bilden är även den privat tagen. Vi fick inte heller reda på publicerings datum,vi visste inte ens OM det skulle bli nåt !Tanken med mitt bloggande ,som jag sagt förut.. är att skriva  främst till dom som står med ena benet i vart läger, dom osäkra, dom som vill men inte vågar!
Att bli uppskattad för den man är , inte vem man ligger med !

Och visst skriver vi för att stilla nyfikenheten för hur lesbiska lever, för våra vänner, för/om familj..precis som vilka bloggare som helst.

Men faktum kvarstår, det viktiga , dom osäkra som vill ha råd , kommer med frågor, för dom kvinnorna finns!

I privata mail får vi ofta såna frågor.. från kvinnor som lever med män och törs inte "outa"sej av oro för vad bekantskaps kretsen /familj ska tycka.

Oftast kvinnor i vår ålder , mindre orter..och jag känner igen varenda orosmoln dom beskriver!
Så det är beklagligt att inte bloggadressen kom med.

Här klämmer jag in ett JÄTTE TACK till Hofors borna.. som jag även "rosade" i tidningsartikeln.. Tack för att jag får vara den Vera jag är, och blir uppskattad (inte alltid) för det !!!

// VERA


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar