lördag 9 augusti 2014

Liten?.

 Annika tog på sej sina vingar och åkte i morse ner till Stockholm igen ..för hur många dagar är ovisst men Mommi är sämre och Annika vill vara där, sjunga för henne, spela hennes favorit musik..hålla hennes hand..


 Själv har jag jobbat andra eftermiddags skiftet av tre.. och idag var det för jävla varmt att koka stål..
Några av tjejerna på jobbet sa igår att jag var LITEN ??..När vi kom att tala om klänningar och hur dessa får en att känna sej ..
Jag ser mej själv som en ganska normal stor kvinna, lite grövre t.om!

Jag berättade detta för Annika igår, att dom skrattat åt mej när jag försökte övertyga dom om att jag är inte liten, har visst grov benstomme..och är visst bred över rygg och axlar..
Då tittar hon på mej och säjer "Men Bejbii, du ÄR liten !"
Men vaaaa faaan.. Jag är 1 cm längre än Annika, väger 1kg mer än henne, är 11 cm bredare över ryggen än henne .. å så är JAG liten ??!!


Nåja , det ska utredas.. med måttband på jobbet !!! Och jag kan INTE lova att jag inte utbrister i nån sorts skadeglatt tjut.. fleeeera gånger !

 Någon som däremot är liten och späd.. är Annikas pyttelilla mormor..


Hon var inte jättepigg redan före vårat bröllop, men hon KOM.. och det betydde gränslöst mycket för Annika, att ha henne med..
Men nu är hon jättedålig, har ont och jag önskar jag innerligt att Annika lämnar över sina vingar till Mommi.. och låter henne flyga..

 // VERA


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar