måndag 4 augusti 2014

Priden är över..

Vilka otroligt härliga, roliga dagar vi haft i Stockholm.! Vi har pratat med trevliga människor, knallat omkring, åkt, sett/upplevt lite av varje.. med våra fina små ryggsäckar på ryggen.

Dom fick man när man köpte Pride flaggor och dylikt i ett stånd, och flaggorna kunde man skruva av "flagg-knoppen" på.. så blev dom världens coolaste drinkpinnar OCH sugrör !!!

Självklart var vi och hälsade på i Slottet när vi var i den Kungliga Hufvudstaden..


Lördagen var det Parad! 
Glada människor, fina färger, vackert väder.. tillrop och komplimanger från både kända och okända . Vilken dag!När vi stod där i trängseln och tittade på paraden, slängde jag en blick på Annikas skor och sa " Bejbii, din sko".. hann jag säja då hon avbröt mej och sa " Ja, jag vet, jag ska ta bort den " DEN  " trodde hon var en tejpbit eller skräp.. men den var remmen på hennes sandal som gått av !

Så när paraden var slut, så styrde vi kosan till närmaste sko affär i Gamla stan.. där köpte vi lite akut..2 par espadrillos.. Två par ,därför att "out-fitarna" skulle vara lika, och jag kunde bara inte låta henne gå omkring själv..med dom gulaste skor som någonsin gjorts!!

Vi fick heeeeeela tiden komplimanger för klänningarna.. och jag tänkte "men va fan , SKORNA då?! är inte dom fina.. dom är ju helt nya , inte ens 10 minuter gamla!" . Tills sluuut kom även den, "vilka fina klänningar OCH skor ni har !" :)
Hela vistelsen har vi klätt oss  likadana , varje dag.. T.o.m  till duscharna ! :)
Igår åkte vi först till Täby och hämtade Luna som varit hos momor och morfar, och när det svalnat liiite så begav vi oss hemöver.
När jag var liten så sa min pappa alltid till mej när vi kom hem, efter att ha varit någonstans.." Sådär, då var vi hemma med halmen!"

Och igår så var vi verkligen hemma med halmen..
klockan 23.30.

Idag har vi packat ur husbilen , och Annika packade om i en ny väska, tog en madrass med sej och reste tillbaka till Stockholm idag. Hennes älskade fina lilla Mommi är dålig och hon vill spendera tid med henne.
Inte få ett akut besked, utan VARA med henne oavsett hur lite eller hur mycket hon orkar vara vaken. Annika har en speciell relation till sin mormor, riktigt speciell.. Och jag kan förstå det, för det lilla jag hunnit lära känna Mommi så är hon visat bla mod,humor,hjärtlig godhet,.
Och jag kan se, var min älskade Fru har fått sitt goda hjärta ifrån !!
Jag hoppas Annika får fina dagar tillsammans med Mommi.


// VERA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar