torsdag 31 juli 2014

Två av oss...

 Här bor vi..PERFEKT !
I onsdags i väntan på att vi skulle få checka in på platsen så föll då, det där regnet som Annika tjatat om sen i lördags.. då hon utmanade mej till att dansa regndansen i bikini..men regnet kom som sagt inte... förrän här i Stockholm.

Och vad annat fanns att göra än att gå ut i regnet på campingen och dansa i pölarna !?


Och när Annika duschat..(jag var ju redan duschad!).. så kom solen och vi klädde på oss och åkte till Gamla stan för att äta på en av alla dom mysiga ute ställen som finns där.
Vi åkte vidare till Pride park och hade en trevlig kväll som avslutades med Rise like a phoenix av Conchita Wurst.. Hallå .mäktigt värre !


I det senaste Femina numret som vi är med i , var vi ju lite besvikna över att man missat blogg adressen och fotograf namnet, detta uppmärksammades på Instagram av Ullis på FeminaSverige och korrigerades på sidan Femina.se direkt . Där kan du åxå läsa reportaget. 


Det tackar vi särskilt för.


Idag började vi med en sväng till stureplan, där vi fick höra i en av butikerna vi var in i : "Oj va ni är lika, är ni tvillingar?, eller systrar?
Näääää, vi är Fruar ! svarade vi..


Vi strosade omkring på Östermalm och drog oss åt Djurgården, på dit vägen såg vi Mona Sahlin viga ett par vid en 7-eleven butik.
Vi knallade in på Skansen, och Annika fick en utmaning av mej.. att ta plats på Allsångs scenen..som ingångarna tyvärr var låsta till..Så den lilla pricken FRAMFÖR scenen är Annika !
 Vi promenerade omkring där OCH åkte ett sånt litet tåg..Annika beundrade( med resta nackhår) dom sovande björnarna och jag kunde inte låta bli att dra en liknelse med dom här varelserna och oss själva..


När vi gick mot Djurgårds färjan som skulle ta oss över till Gamla stan så ramlade vi in på Abba museumet..och TITTA .. en Agneta och Frida klänning ! Fatta ,såna ville vi ha redan när vi var i 7 års åldern och sjöng i hoppreps handtaget!!. Nu har vi ääääntligen riktiga scenkläder. (Måste bara köpa nya hopprep )Efter att intagit ytterligare en delikat måltid i Gamla stan åkte vi till Pride park, som var lika trevligt idag..

 och avslutades för oss, med en STÅPÄLS-duett av Efva Attling och Eva Dahlgren.. dom dammade av X-models låten..

Två av oss... // VERA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar