måndag 2 mars 2015

Mera fix..

 Tiden sprungit ifrån oss igen!
Så blir det när man har massor att göra..

Idag drog jag på mej jobbar byxorna tidigt och åkte iväg och köpte konsoller och en hyvlad bräda.


Konsolerna skruvades fast ganska högt upp i det nästan klara gästrummet och på dom, ska jag skruva dit brädan som jag målat svart ..sen ..Hyllan ska bli en bokhylla.
Nya gardiner och fönsterputs fixades förra veckan..som höll på att sluta med en flygtur från andra våningen.. :)
och har därför lovat Frugan att jag ska sätta fast mej i bältet nästa gång. Jag var mer orolig för OM jag inte slagit ihjäl mej..utan bara rest på mej efter fallet..hur skulle jag tagit mej in igen?? :)
Gäst rummet är det enda rum som är totalt orenoverat.. men det har sin charm..

Rummet fyllde sin funktion då Lill-hjärtat Adrian och hans föräldrar besökte oss den gångna helgen. 
Men pysslet fortsätter..fotoramar ska fyllas med anhöriga....hyllan ska upp och böckerna likaså..

Våra nya möbler dröjer på sej, och idag blev längtan för stor..jag åkte dit och undrade vad som dröjde så.. det var elen i stolarna som gjort att det blev försenat...så om ca 3 veckor kommer dom .. Yeeeiiiiyy ..Längtar ! " Älskling kan du skicka chips påsen " , " Ahh, vänta ..bzzzzzzz.. här!"


Och vi har fortfarande våran kvar till försäljning..kan nån bara komma å köpa den då?! Det blir ju SKIIITTRÅNGT med två soffgrupper..


Färgen har torkat , dax att skruva vidare!

// VERA

3 kommentarer:

 1. Igen som vill köpa soffan? Konstigt.... fint ni har det. Varje gång jag ser ett hem som är mer färgkordinerat än mitt "pippi"-hem så känns det så skönt! Jag förstår inte varför jag själv har en tendens till att blanda färger lite hur som... jag menar rosa och lila i ett kök? Eller grönt och vinrött och gul i sovrummet.. inte konstigt att jag inte sover bra... blev faktiskt väldigt trött på mig själv och började röja vilket leder till att jag mest står och stirrar på allt jag bör få ut ur hemmet.
  Förresten de svarta gardinerna var har ni köpt dem? Fick en strålande idé just å sådana skulle nog passa bra.

  Ha det bra båda två!

  SvaraRadera
 2. Hahahaha.. jaaa..men bäst där du står och stirrar på allt..så "vips" dyker nån ny ide´upp ska du se ! :) Gardinerna har vi köpt på Dollar Store och kostade 60 kr st..Jättefina !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är bra på att stirra ;) Eller knäppa med fingrarna ala Mary Poppins så vips blir det städat (tro det den som vill). Aha Dollar Store, men jag åkte ju förbi igår!! TUr jag bara har några mil dit. Nu går jag och slänger ut lite kuddar på vädring och sedan ska det bli chokladbollstillverkning.

   Radera