måndag 9 mars 2015

En spindel oplockad...

Phiouuu!!!

Hela manuset är korrat för första gången! Jisses, vilket jobb! Nu går skrivaren varm för att jag ska få 488 sidor på papper... måtte den inte bli utbränd av överbelastning!

Och vilken j*#vla massa papper det blir sen! Här är bara närmare hälften - och den är dubbelsidigt utskriven!!! 

Hmmm....

Måste förlagen verkligen ha utskrifter på bara ena sidan? Det måste jag nog kolla upp bättre...

Nu är det i alla fall dags att be tilltänkta korrläsare att slänga ett getöga på manuset... sen ber jag allra ödmjukast om att alla ska hålla tummar och tår så att det blir en utgiven bok!

Tidigare idag sa jag och frugan "Phiouuu" båda två. Jag lockade med henne till källaren för att träna med mig... och det gjorde hon!
Pang på, direkt bara!!
Fullt ös, medvetslös!!

Och då menar jag inte henne... utan mig!! Hon skulle prompt visa mig nya övningar som jag "köttade".... AJ!! AJ, AJ!!!... Ohhh, vad det nyper träningsvärk i låren!

Det känns som hon har en spindel oplockad, eller nåt sånt...// ANNIKA
3 kommentarer:

 1. Lycka till med manuset! Jag tror de vill ha ensidigt för då är det lättare att läsa ;) Upptäckte det nyss då jag skrivit ut en uppsats jag ska korrläsa åt en släkting. Jag skrev ut dubbelsidigt, inte ett dugg praktiskt. Men spar på miljön så man får väl ta det goda med det onda eller så.
  Fasiken vad ni tränar och spelar pingis och står i... själv slåss jag med golvmoppen. Gav mig bara en ond fot..
  Dessa spindlar!! jag föreslog min äkta hälft att vi borde hitta på bus och vara lite mer kreativa tillsammans ... det blev mutter mutter... funderar allvarligt på att byta ut den där hälften till någon mer livfull person ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ann-Charlotte! :) Jo, jag listade ut att det är ensidig utskrift som gäller jag också. Du kan säkert liva upp hälften lite... det blir så mycket roligare med lite bus! Ha en skön dag i solen!

   Radera
 2. LESBISKA BLOGGARE HAR JAG J******* SVÅRT FÖR, SLUTA SKRIVA OM ATT NI ÄR LESBISKA SNÄLLA, INGEN BRYR SIG, MAN BLIR BARA STÖRD PÅ DET.
  SKRIV OM ANNAT

  SvaraRadera