torsdag 12 mars 2015

Sooolsken..

Häääärligt.. Solsken!!! Man blir ju glad i hela magen .. Luna och jag letade fram våra solglasögon och myste i solen innan vi gick på promenad igår.

Efter prommisen var det dax att leta fram solstolarna..inte för att nyttja dom ute i solen ..näää, för att soffan såldes och leveransen på den nya  var beräknad till nästa vecka..Så vi var ju tvungna att ha NÅT att sitta på när vi ser på tv..
Inte jätte skönt..men funkade.Och dessutom jobbade jag nattskift så det vart inte nån lång "mys"kväll framför tv.n ändå.

Om silvertejpen skulle haft en egen bemärkelse dag..så skulle den haft det går!..Diverse "pranks" i olika "jävlighetsgrad" utspelade sej under natten,

Egen bemärkelse dag hade ju kvinnorna i Söndags..som även var en arbetsdag..men då var Pastor Jimmy Singel lite dåligt förberedd på denna..som han sa vid påpekande av den ytterst viktiga dagen..

Och kom till jobbet nästa dag VÄLDIGT förberedd.. 3st tulpan buketter och 3 st godis askar ..en till mej, Malin och Karin..och jag fick välja musik heeela skiftet utan klagomål.. Om det hade råkat slippa ur honom nåt endaste gnäll , var dealen att han skulle gå med Tingeling kjol nästa skift!.. Allt jag spelade var tydligen bra...

Kassörskan hade frågat Jimmy om han gjort nåt dumt , då han skulle betala för alla blommor och godisar.. :)
Internationella kvinnodagen firades..en dag för sent.. men firades.

Här hemma firar vi åxå.. idag är stora Soffdagen!
Dom nya sofforna levererades (tidigt) LÄGLIGT idag....Jippie..
Där ligger Frugan nu och firar.. för fullt !!!!

Så nu har inredaren i mej huvudbry igen .. hur allt ska stå och fixas i ordning..
Angenäma problem !
Men nu ska här firas ..

// VERA

2 kommentarer:

  1. För det första verkar Pastor Jimmy Singel himla häftig. Du får hälsa från din svärmor. För det andra ( VAUH) vilka fina soffor. Hur klarar ni av att lyfta rumpan från dom nu då och gå och jobba. Hehe

    SvaraRadera
  2. Hahahah, Jaa, kära Svärmor..nu ska vi inte frånta Jimmy hans mindre goda egenskaper heller .. men japp, han är häftig ! :) Och igår när Evelina var trött och ville gå upp och sova .. så ville inte våra kroppar resa sej ur sofforna ..Evelina sa .. men , kooooom då , jag är trött :) Så det kommer bli svårt att slita sej från dom ..

    SvaraRadera