lördag 14 mars 2015

Väcker ilska??..

Dom här kommentarerna fick vi häromdagen..


Jag vet inte riktigt var jag ska börja...eller vem jag ska rikta mej till..

Tror jag betar av påståenden, frågor som dom ställs..

Vad vi vill uppnå med bloggen är redan skrivet..men för sakens skull..vill vi finnas här i synnerhet för andra kvinnor som står i vägskäl och tvekar..och delar därför med oss av våra liv/tankar..

Och ilska är väl inte det första jag tänker på att vi i så fall väcker! Vi är inte i nåns face..ganska privata och bloggen besöks av dom som vill..

 Vi lever precis som vilka Svenssons som helst med hund,katt, jobb, barn , barnbarn..släkt och vänner..och hus.. åxå det ganska diskret..
jämförelsevis...Och Näää, vi lägger inte av!.

Det sporrar ju ÄNNU mer, när nån skriver som du,fattar du väl!?


Lesbiska bloggare har du j***vligt svårt för .. Jaha ?? Undrar var du hittar ALLA dom ? Kanske kan få nåt tips..vi har letat efter bra såna!

Och sluta skriva OM att vi är lesbiska??.. Vi ÄR lesbiska..men det vi skriver om är inte särskilt lesbisk.. vanlig vardag..som gårdagen.. DEN var ju ruskigt lesbisk??!!

Ingen bryr sej ?? Näää, men vad bra..Det är ju det som är meningen..Att vi ska kunna vara / leva som vem som helst !
 Och om du blir störd av det lesbiska.. bryr jag mej inte särskilt mycket om .. du har ett val.. välj en annan blogg att läsa ! Jag stannar här ..

// VERA6 kommentarer:

 1. Tyvärr finns det människor till allt ute i världen. För många år sedan då jag började blogga, var jag sänkt av krav och annat som jag skrev om. Min blogg var anonym. Jag fick en kommentar som sved ända in i hjärteroten. Jag hade inte gjort någon illa. Jag skrev om det som var svårt för mig då. Sedan väcktes ilskan i mig. Vad hade jag gjort den här personen? Jag visste inte ens vem det var som skrev - ett anonymt nättroll som förmodligen hade fortsatt att sänka mig om jag inte valt att ignorera det hela.
  Jag tycker ni är tuffa, härliga, mysiga, glädjefulla mitt i ert Svensson liv. Ni lever inte något annat liv än vad heterosexuella gör! Så varför finns det nättroll som vill skada och förstöra. Har de aldrig hört talas om on/off knappen?
  Jag läser för att er blogg ger mig något. Jag tycker om det ni skriver om. Det är roligt och hoppfullt. Jag vet att ni behövs för dem står och vacklar! Dessutom regnbågar är vackra :) Så låt er aldrig slås ner! Nättroll är nättroll och mycket rädda för det som inte stämmer in i deras världsbild. Jag föreslår att alla nättroll härmed precis som vi andra gör skrollar förbi eller stänger ner när det inte stämmer överens med den egna världsbilden.
  Med risk för att jag nu får korkade kommentarer i min egen blogg, men den tar jag, publicerar jag nu min kommentar med stor stöd till Vera och Annika som förgyller dagarna för oss som läser. Ge inte upp!

  SvaraRadera
 2. PS.Glömde säga att det var en mycket vacker katt! Jag hade av någon anledning fått för mig att den var svart som Luna.

  SvaraRadera
 3. Mycket trevlig blogg! Ska läsa lite mer när natten blivit till dag, men stå på er & skit i alla TROLL därute, det finns människor till precis allt.. :/ KRAMAR

  SvaraRadera
 4. Jag o min fru följer eran blogg flera gånger i veckan. vi har levt ihop i 10 år och 31 aug 2013 stod vårat bröllop. Vi hoppas ni fortsätter med er blogg för som ni skriver. vi som lever i ett lesbiskt förhållande lever ju precis som vilket annat förhållande som helst. Kram på er :)

  SvaraRadera
 5. Tack Tjejer, för pepp..både här och på fb... Såklaaaart fortsätter vi..:)
  KRAAAAAAM till alla <3

  SvaraRadera
 6. Anna Halmstad19 mars 2015 09:09

  Om trollen nu tycker som dom gör varför i h.....e läser dom bloggen då?! Usch jag blir så arg och ledsen av att det finns så mycket närhat! Ni är endast värda kärlek både pp nätet och irl. <3 <3 <3 Kramar från mig till er <3

  SvaraRadera