torsdag 16 april 2015

Inskickat manus...


Ja, som Ann-Charlotte skrev i en kommentar så börjar det eka tomt här i bloggen. Men vi har i alla fall en jättebra anledning - vi har korrat, korrat och korrat manus. Och idag bestämde vi oss äntligen för att det var dags att skicka in det till ett förlag.

Ni ska tro att jag har väntat på den här dagen och jag är hur glad som helst! Jag kan inte ens bedöma hur många timmar jag lagt ner i tid på manuset. Det känns som jag har dubbelarbetat hur länge som helst... och nu är det klart... jag kan inte göra mer... så vad ska jag göra nu?

Jo, ett litet blogginlägg så klart!

Nu är det bara att vänta och hoppas på utgivning. Jag vill det så gärna! Det vore otroligt underbart att få boken utgiven och samtidigt få ett kontrakt på uppföljaren som redan börjat ta form i huvudet... men jag vet också att konkurrensen är stentuff och oddsen för publicering små... men åååh, vad jag hoppas ändå!!!

Tack, älskade hustru, för allt stöd du gett under manus-tiden! Tack, för alla timmar du lagt ner på korr-läsning! Tack för alla idéer du bidragit med i handlingen! Tack för att du är världens bästa fru!

Och nu jäklar har inte du heller någon anledning att inte blogga, för jag saknar dina underbara, humoristiska, härliga inlägg!

Och tack också för den supergoda salladen du precis bjöd på! Ost och skinksallad med bamba-chonger... (alltså Eldorados cornichons som vi tycker är bamba-stora).

Jo, Vera har fått fnatt på kökstjänst. Hon kockar på så gott som dagligen...

Ibland i köksenliga kläder...


Ibland inte...

Men alltid galet snygg!!!// ANNIKA1 kommentar:

  1. Grattis!!! Jag håller alla tummarna för ditt manus Annika!! Yes... jag hoppas för det lilla jag har läst ledde bara till att jag vill läsa mer. Suck bara att det förmodligen kommer ta jättelång tid innan boken finns att köpa! Å får du inte ut den nu så ge inte upp, världen är full av bokförlag. Önskar dig lycka till!!!

    Ja du, jag har massor med förmiddagar, eftermiddagar att göra vad jag vill med och vad får jag gjort? Hm... det ska vi tala tyst om.

    Kul att se er tillbaka! Mina favoritbloggare är ni båda två. Jag har sagt det förr, jag blir glad av att läsa om er.

    Kram

    SvaraRadera