onsdag 22 april 2015

Ljuger INTE så bra..


Åhhhh, va längesen JAG bloggade..det har hunnit vara Påsk och Påsk kärringar fanns både hemma och på jobbet !

 Vi har varit på fest..hos Malin,hysteriskt roligt..Vi spelade "Med andra ord" 3 lag med 2 spelare i varje..killarna förlorade och fick därför dra på sej klänningar !

Pastor Jimmy Singel i min ABBA klänning och Roger i Malins "lilla svarta" :) Pastorn fick även göra ett uppträdande i sin  förtjusande utstyrsel !

Arm brytning..här vill jag bara meddela att jag spöade Malin fleeeera gånger..detta trots att jag ser ut som en räka och hon som en Belgian blue !

Hon hade nån dålig ursäkt om att hon "höll fel"..så jag bröt ner henne igen på jobbet !

Trodde det var avgjort där..men då hade hon ont på knäet och nästan nackspärr.. så jag ser mej inte riiiiktigt som en vinnare .. Eller JOOOO, det gör jag ! :)
Vi har gjort många vändor till skogen med Luna och hittat vårtecken här och där..


Ett annat säkert vårtecken är ju när man byter till sommar däcken .. vilket tog en hel dag(inklusive kaffe raster i solen )..Däcken satt fast på BMW;n så in i helv*** att vi fick låna en slägga att slå av dom med..

Men när det var gjort så tvättades båda bilarna...på statoil , för mer ork fanns det inte i Räkan och hennes Fru.


Och så har min Kära Mor fyllt år, så vi var dit och gratulerade och överlämnade hennes present.En klyvyxa!Hon har ju varken licens eller vapenskåp ,men kan nog jaga iväg dom flesta ovälkomna med den nya yxan med..om inte annat så kan hon ju klyva dom stora vedbitarna i garaget hon har gått bet på innan ! :)

Jag hade ledig helg och lånade hem Alice..helt häst tokig ..väljer att titta på dressyr vid läggdax istället för tecknat!

 På söndagen hämta Annika upp Evelina hos sin pappa i Falun ,på vägen hem från jobbet.


Småflickorna var glada att se varann och såg fram emot dagen tillsammans..


Vi började med att mata pippina och åt glass i vårsolen innan vi åkte vidare till Gävle och Leklandet.
Evelina for omkring som en virvelvind, högt och lågt..men iiiiiinte Alice..stillsamt kan man beskriva hennes beteende..

100 kr i inträde för att titta på ett akvarium varvat med att sitta på en häst som inte gick om den inte fick 10 kr..vilket vi inte hade.. :)

Färden gick vidare efter mat i magen , till en lekplats utomhus denna gång innan det var dax att skjutsa hem dom små liven. <3Solen har vi fått tillfälle att njuta lite av, lediga eftermiddagar.. och jag håller på att lära mej att spela schack!..Här får jag min första lektion av Annika.. och har förlorat varje parti sedan dess.. som blivit sex till antalet.

 Annika säjer efter varje avslutat parti.."Du är jätteduktig,Bejbii!" Eller HUR??? Då förlorar man ju sex gånger i följd? Räkan är missnöjd med utvecklingen och Frugan olikt Linda Bengtzing, Ljuger inte så bra..
En av våra Pälsklingar var mest päls.. så igår tog jag fram kök saxen ännu en gång och gav henne en utomordentligt strååålande fantastiskt fjantig frisyr ! :)

Nu ger jag mej, ni är uppdaterade och tre gjorda förmiddags skift gör att soffan lockar otroligt mycket såhär dax...och godispåsen såklart !

Ha en skön kväll

Puss kram 
// VERA


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar