torsdag 23 juli 2015

Mera Gotland..

Vi har haft en otrolig tur med vädret..även om det inte varit soligt hela dagar, så har vi tillbringat antingen för eller eftermiddagarna på stranden.

I väntan på solen så har diverse butiker och loppisar besökts..
Strandhattar är poppis...och ser rätt coolt ut..määän vi insåg att det är nog inget vi kommer att använda särskilt ofta.

Däremot köpte vi nåt som vi kommer att använda ..Men förhoppningsvis INTE på stranden.. iallafall kommer inte jag det! Kan inte svära på att min kära Fru avstår..

Mellan loppisar och butiker  hittade vi en del cafér.. mmm , vilka goda bakverk vi proppat i
oss..

Vi har letat efter ett schack spel..och på en av loppisarna hittade vi ett ! Det var inte komplett, det fattades Kungar och Drottningar..

Så..vad göra!? Jo, då köpte vi små hundar och grisar på samma loppis och dom fick då fylla dom saknade pjäsernas platser. :)Nöjda med den lösningen hamnade så det okompletta schack spelet i vår ägo för en billig peng..

Grisarna fick bli Kungarna..så den ena målades svart med nagel-lack..och dom små rosettprydda hundarna blev Drottningar.

Sen kunde spelet följa med till stranden och vi avnjöt lunch, ett parti  och sol under eftermiddagen.


EN kväll grillade vi.. fläskytterfilé.. på en engångsgrill som legat i husbilen ca 2 år.

Här kan jag tillägga att köttet grillades inte så mycket på själva grillens briketter..utan mer på glöden av BRASAN jag gjorde i den !!

Efter den tidsödande middagen så intogs resterande middagar på restauranter.

 Åhhh, vilken god mat vi ätit,  i vackra miljöer.. Tofta ger verkligen utlands-feeling med sina palmer, sanden, havet och solen..

 Några av kvällarna har vi gått ner på stranden och tittat på den magiska solnedgången.Annika lyckas varje år att ta en FANTASTISK bild av mej och  Gotland..Förra året i strålande sol..och detta år när solen precis ska natta sina strålar..

Och medan solen sov , gjorde vi detsamma i våran älskade husbil.
Sista dagen bjöd även den, delvis på sol..förmiddagen förpassade vi oss till stranden och njöt i fulla drag av sol och bad.
På eftermiddagen mulnade det på och vi lämnade stranden för att ta en dusch på Tofta Camping innan vi åkte in till Visby.

 Där strövade vi omkring lite innan det var dax att åka ombord på färjan.

Vi lämnade ett blåsigt,regnigt Visby med längtan i våra hjärtat..en längtan om att komma tillbaka.


På resan över till " Sverige" som vi säjer .. :) Så visade sej en GIGANTISK regnbåge över havet och påminde oss om Priden nästa vecka..

Men först.. ska vi ha barnbarns juvelerna i helgen!.. <3 

// VERA
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar