måndag 28 december 2015

Julafton nr 2 ...


                                                   Julafton nr:2 !

Den började med jul-klapps jakt , i flickornas Julstrumpor hade "Nissen" lagt lappar som ledde till ett annat ställe som visade bild på ett annat ställe ... och till slut hamnade flickorna nere i tvättstugan där Nissen hade gömt julklappar i tvättmaskinen. :)

 Sen var det lek och dusch och till-snyggning innan resten av gästerna kom.

Vid middagen hände det som man inte vill ska hända, någon gjorde illa sej. Lilla Alice tippade bakåt på stolen och slog i svanken riktigt illa på ryggstödet. Så illa att vi var tvungna att ringa ambulans för att vara på den säkra sidan. Ett långt stort blåmärke och svullnad dök direkt upp i korsryggen och vi var rädda att hon skadat kotorna.

Fort på med is-omslag och hålla henne stilla tills de tittat på henne. Vi var ganska säkra på att de skulle ta henne med sej för att röntga ...
Men när de sett att hennes rörelsemönster var normalt och att hon kunde stå,gå och röra fingrar och tår så åkte de igen. De sa att de skulle på nya äventyr  och då sa den rödgråtna Alice " Men , vaddå på för äventyr ?" :)

Det var skönt att det gått bra ... för hon och  Evelina hade ju väntat på Tomten hela dagen.


Och när Tomten äntligen kom stod lyckan högt i tak igen !Idag har vi Juldags chill med Svär-pärona som varit utomlands och kom hem först efter jul.
Elden brinner, värmeljus är tända, godis och chips i skålarna. Mat i magen och vin i glasen. Som grädde på moset tar vi en fika innan vi slår på en film och jäser vidare. 

God Fortsättning.

// VERA


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar