måndag 14 december 2015

OMSLAGET TILL LUSTJAKT ! ...


Här är det ! Bokomslaget ... Hurraaaaa! .. Och jag har gjort det. Det kom sej av att vi inte var helt nöjda med de förslag på omslag vi fick och jag gillar ju dessutom att leka med bilder.
Vi ville ha något som representerade handlingen i boken och gemensamt letade vi bilder till det. Huvudpersonen fick Annika stå modell för och jag bearbetade / förvandlade fram Jessika Ström.
Vi är båda väldigt nöjda med vårat omslag.

 // VERA.

Vårt manus är antaget av Calidris förlag.
Calidris förlag är inriktat främst mot skönlitteratur och gärna debutanter. Vi kommer att vara starkt selektiva i vår utgivning och är endast intresserade av genomarbetade manus av högsta klass med kommersiell potential. Vill du bli utgiven på Calidris måste ditt manus ha driv och du måste vara villig att låta oss förädla ditt manus och ta kommersiella hänsyn. Vi ger endast ut efter ett utgivningsbeslut. Det går inte att egenpublicera via Calidris, vi ger endast ut författare vi själva tror på.
Skicka in en intresseanmälan till info@calidrisforlag.se om du vill tillhöra vår utvalda skara författare. Varje manus blir föremål för ett utgivningsbeslut. Vi meddelar dig inom en månad om du blir antagen som författare.
När du blivit antagen att ge ut hos oss händer följande:
En förläggare blir din kontakt och guide genom utgivningsprocessen, se förläggaren som din boks projektledare.


Här är bokens bak-side text .

Annika och Vera - Lustjakt

Lustjakt är ett relationsdrama inbakad i en rafflande deckare! Den fartfyllda handlingen tar dig genom glädje, sorg, kärlek, sex, våld och fasa …
Huvudkaraktären Jessika Ströms dröm om lesbisk kärlek leder henne in i ett äventyr där hon utsätts för svåra prövningar. När en kvinna omkommer i en villabrand blir hon inblandad trots att polisens utredning tyder på att det handlar om ett tragiskt självmord. Men vissa omständigheter får polisinspektör Lennart Wennström att reagera, hade kvinnan kanske ändå blivit mördad?
Privat spaningsarbete leder spåren mot 38-åriga butiksbiträdet Jessika Ström. Har hon något med dödsfallet att göra? Var hon delaktig, ansvarig … eller är hon kanske nästa offer? Och hur ska Lennart gå vidare när han frångått polisens policy? Det enda han vet med säkerhet är att Jessika Ström är spårlöst försvunnen. Hon är en bricka i ett spel där jakt på lust urartar i en ondskefull och farlig dominoeffekt.

FÖRFATTAR PRESENTATION

av höst
Annika och Vera – Lustjakt
Annika, personlig assistent – Vera, stålverksarbetare. Vi träffades en solig höstdag 2011. Båda var nervösa inför mötet. Det vi hade skrivit till varandra kändes för bra för att vara sant, vi räknade kallt med att något väsentligt skulle visa sig inte stämma. Som magneter drogs vi mot varandra. Utan betänkligheter möttes vi … För evigt var vi förlorade i livets högsta vinst!
Att leva sin dröm med kvinnan i sitt liv är obeskrivligt. Vi delar äktenskap, intressen och nöjen. När vi insåg att vi båda tycker om att skriva, och att vi uttrycker oss på liknade sätt, kändes det givet att skriva en roman tillsammans – som en författare. Ett annat självklart val var att skapa karaktärer med oss själva som förebilder.


1 kommentar: