söndag 7 februari 2016

Kreativ ...

Igår åkte vi till Gävle med min telefon, den lämnades kvar i butiken för om-installering och avlägsnande av skyddsplast som kan försvåra mottagning/sändning.  Vi tog en fika på Waynes medan detta gjordes. Sen hämtades den frisk och kry med ett nytt skydds-cover på.
Jag har en fungerande telefon, ett bekymmer mindre ...

När bekymmer och orosmoln kretsar i hjärnkontoret brukar det öppna dörrarna till min kreativa sida... Jag skapar inte bara när det inträffar, jag gör det för att jag älskar att göra det,med.

Men  att se händerna göra det dom ska och hjärnan används till att lösa eventuella klurigheter i skapandet, är rogivande. 
En dag gjorde jag lampor ...av stål. Nästa dag gjorde jag lyktor av gamla syltburkar.

Jag kommer till insikt att montera lamporna snyggare för var gång, man lär av misstagen! Hjärtana på burkarna skulle satts högre upp, så man inte ser själva värmeljuset utan bara skenet från lågan.
Gör om, gör rätt nästa gång.Skriva manus till den nya boken är något annat som också är rogivande, man försvinner helt in i en annan värld ... där bestämmer vi! Kanske är det just det som ger avkopplingen ... att jag kan styra över deras öden ?

TV-Soffan är ju känd att kunna  invagga till vila, men inte igår.. då var vi övertaggade för årets Melodifestival drog igång!


Som lämnade övrigt att önska, men vi röstade med  Mello-apparna i våra nya telefoner. Fyllda av åsikter om bidragen och ostfondue, avrundades kvällen med en omskakande seriemördare ...

Så vi börjar om .. dörrarna till skapandet skall öppnas och ett manus ska skrivas.

// VERA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar