onsdag 10 februari 2016

Smart phone - Teknikens under!

Vi köpte nya mobiltelefoner ... Jag är hänförd, förlorad och totalt såld över allt man kan göra med dem!


Musik-klippet är gammalt men fortfarande SÅ sant ...

Fatta bara vilken lyx att kunna spegla mobilskärmen i vår stora TV!


Och därmed kunna se filmer från Netflix, Youtube och alla play-kanaler i fullstort format, utan någon Cromecast! Jag är imponerad!

Kameran i mobilen har 23 megapixlar ... Jisses, det är skillnad mot min första digitalkamera som hade 4, och som kostade lika mycket för 10 år sen som Sony Xperian kostar idag!

Så vad gör vi med de gamla mobilerna? Ja, det är inte värt att sälja dem - en två år gammal smartphone skulle bara ge några futtiga hundralappar. Det är lika bäst att behålla dem som reserv.

Men inte bara ... När man har en eller ett par mobiler över är det superenkelt att göra sitt eget övervakningssystem. Hur många med hund har inte undrat vad pälsklingen egentligen gör när ingen är hemma ...

Vi vet! ...

Luna går och lägger sig direkt vi åkt och kliver inte upp innan vi är hemma igen.
Det är verkligen skönt att veta!

Denna fantastiska app kan man ställa in så att den går igång och spelar in om någon rör sig i hemmet när man är borta. Man får ett meddelande om det och då kan man fjärrstarta "ficklampan" och högtalaren och informera en eventuell inbrottstjuv om att han är filmad och att polisen är på väg så att hen genast ger sig av.


Snacka om smart phone!


// ANNIKAInga kommentarer:

Skicka en kommentar