tisdag 12 april 2016

Lustjakt beställt!

Vi vaknar till solen, ute väntar en del vårbruk i trädgården ... men vi hoppar det idag. Luna har en tid hos hundfrissan och Volvon ska besiktas. Under morgontimmarna har vi hunnit göra en beställning av böcker så vi kan redan nu gå ut med att det går bra att beställa Lustjakt på annikaochvera@hotmail.com Vi vet inte säkert hur lång tid leveransen tar men vi uppdaterar självklart direkt vi får hem dem.


Allting börjar rulla på så sakteliga. Vi har redan fått glädjande positiv feedback från några läsare, och när böckerna har landat funderar vi på att dra igång intervjuförfrågan vi fick redan i höstas. Så vill ni vara säkra på att få en bok i kommande leverans gör ni klokt i att förhandsboka redan nu, med tanke på att den första laddningen försvann på bara några timmar. Priset ligger på 149 kronor + 42 kronor i frakt.


Uppföljaren facerape ligger idag på 67.346 ord. Slutet ska snart få sin början. Men vi håller igen lite till innan vi lägger i en högre växel. Det är så spännande! Vi har ett fantastiskt samarbete och vet precis vad vi har planerat i synopsis ... Båda händerna på tangentbordet, vi känner på "gasen", varvar och växlar ner innan accelerationen ... Wow! Känslan är obeskrivlig!
Deadline för facerape har vi själva satt till 11/7, samma dag som boksläpp för Lustjakt. Med det tänker vi och hoppas på ett lönsamt kontrakt för uppföljaren till Lustjakt ... 

1 kommentar:

  1. Skriver man en kommentar innebär det att man måste trycka på publicer då? ;) Ser ut som jag glömde det.

    Spännande med uppföljningen! Blir det samma personer?

    Nu ska jag gotta ner mig i en text men innan blir det en halvtimme övning av sång.

    kram på er denna underbara vårdag

    SvaraRadera