måndag 27 juni 2016

Midsommarfirande...

Midsommarfirande skulle ske med 4 och 6-åringen ... i fyra dagar ... på några få kvadrat. Det hade vi lovat! Efter en, enligt dem, lååång resa (13 mil) så parkerades den lilla husbilen på sin tilldelade plats. Dörren skulle upp bums och aktiviteterna skulle påbörjas direkt.

Som vi har aktiverat oss!!

Fiskdamm, Hoppborg, Ridning ...


Plockat blommor, motionerat käpphästarna och målat i målarböckerna ...
När det var dags att sova första kvällen så hade flickorna svårt att komma till ro ... De hittade på alla möjliga ursäkter och konversationer för att slippa blunda.
Evelina,6 år kläckte plötsligt ur sig: "Men hallå! Skulle vi inte campa?!"
Antagligen ännu ett försök till att slippa sova och trodde kanske att vi glömt att göra en aktivitet, så en påminnelse till oss var på plats.
Annika svarade henne: "Det är ju det vi gör nu."
Hon såg skeptisk ut. "Va? Men vi har ju inget tält!" :)

Lekparken blev en favorit, här satt vi på staketet i många timmar under helgen.

Minigolf var inget någon av dem spelat förut och det verkade ju JÄTTEkul ... en stund! Flickorna hade unika spelstilar, en såg ut att hålla i en klarinett och den andra en hockeyklubba. Alice, 4år har en omåttligt stor vinnarskalle och fick en total härdsmälta när bollen vägrade rulla uppför backen. Härdsmältan dämpades dock effektivt med kall glass.
En kall glass i värmen sitter inte heller i vägen...

De hann bara slå upp ögonen (tidigt) innan de började tjata om att gå och bada.
Bråttom och först, visade de vägen ... 4-åringen chockas när de guidade oss packåsnor ner till beachen. Vi hör hur hon upprört informerar sin allierade, tjatande badkompis: "Sjuuukt mycket bajs här!" :)

Vi letade på en bajsfri plats att parkera filten på och sen stod fiskelyckan högt i tak!


Håvarna var en succé ... Båda flickorna var jätteduktiga och fångade sina egna småfiskar och stoppade dem i hinkarna under glada skrik.

Midsommar-fina och redo för lite dans runt stången.

Det gick lååångt mycket bättre än förväntat att campa med dem i 4 dagar. Vädergudarna var på vår sida och det är vi tacksamma för. Vi har haft en underbar helg med våra älskade småhjärtan!
//Annika, Evelina & Vera, Alice

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar