tisdag 27 september 2016

Annikas dröm ...

Att bo på hotell är rätt najs, lite nyvaken-gos till morgontv:n innan frestelsen för frukostbuffe'n blir för stark!

Nu är ju detta inget vanligt hotell vi bor på utan NORDENS STÖRSTA multisportarena tillika! Som uppenbarligen gör större intryck än man är medveten om...


Annika svamlade yrvaken vid morgon-goset att hon drömde om att hon var
fotbollslagets spelar ess! Den som skulle lägga straffen och avgöra den viktiga matchen, men vaknade besviket ovetande om hur det gick med hennes hjälteinsats för laget.
Hon hade t.o.m försökt drömma vidare på samma för att få reda på om hon gjorde mål eller inte.  :) 


När vi promenerade till närbutiken i området passerades otaliga fotbollsplaner och hennes bragd för "dröm"laget ifrågasattes ännu en gång. Det gnagde henne till den milda grad att hon till slut klampade ut på en av planerna, mitt i en pågående tränings match och frågade om hon fick lägga en straff!
Killarna var på och Annika, spelar-esset för drömlaget fokuserade på bollen. Målvaktens händer famlar efter bollen, den nuddar hans fingertoppar men är för hög och landar rätt i krysset! 

(Nu har jag ingen aning om hur man använder sport termer i dess rätta bemärkelser och kan med enkelhet blanda ihop olika sporter med varann. Men låtsas bara att det är en händelse av yttersta vikt och lägg till lite dramatisk musik, så har ni förstått vad jag menar! )

HON GJORDE MÅL!!! :) 
Hon var jätteduktig, "Dröm"laget fick sin seger via sin nyckelspelare Annika och inget kunde gjort henne gladare idag. Och när hon är glad... då är jag det med! 


Kvällen ägnades dock åt stillsammare aktiviteter.
 Undrar vad hon drömmer inatt!? :)

Kram Vera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar