måndag 26 september 2016

Flyttar mot Göteborg...

En härlig promenad kring Nolhaga, Alingsås på förmiddagen. Rena sommarvärmen! Det är verkligen en jättefin liten stad, med så mycket gammal arkitektur bevarad.

 Trycket på boende kring Göteborg har lättat efter bokmässan och vi bokade hotell lite närmare. Min operation är framskjuten så vi blir kvar här nån dag extra än det var beräknat från början.


En aaaning överraskade anlände vi till vårt hem för de närmsta dagarna... Att det är Nordens största multisportarena framgick inte av sökningen via Trivago. Paret Ahlverström är en aning malplacerade bland bollar, skidor, klubbor, hantlar och dessa sportutövare i neonfärger eller toppluvor. Men rummet och priset passar oss perfekt!  :) 
Annika tyckte att "vi måste ju kolla upp vade det här skidome är för något!" För någon som är sportintresserad så kan det tyckas att det borde vara en självklarhet att veta VAD det är. Men ski betyder ju skidor och då falnar intresset för hela ordet, även om ord är vår grej. Hur som helst så är det skidspår inomhus, där folk helt frivilligt utsätter sig för bakhalka och stakning!?
Hejja,hejja


Vi fördriver tiden med andra saker istället. Med munnarna fulla av ostkrokar, konstaterade vi att vissa saker övergår vårat förstånd! :)


Man kan ju t.e.x ligga helt blixtstilla och läsa en skitbra bok! :)

Kram Vera
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar