tisdag 25 oktober 2016

Sista tv-inspelningen...


Hösten kan vara ruskigt vacker som min fru ... eller bara ruskig!


I förrgår grävde vi fram alla vinteraccessoarer (och vinterjackorna). Vantar, som hastigt i våras packades ner omaka, hittade sin maka igen. Mössor, sjalar och raggsockor ligger i beredskap inför det oangenäma, kyliga, vita som kallas vinter. 

Ingen av oss är vidare förtjust i vintern. Visst finns det härliga vinterdagar med korvgrillning och pulkaåkning med barnbarnen, men vi hade tio gånger hellre åkt till stranden med dem om det funnits ett val.


Men tänker inte gnälla så väldigt mycket över det, vi har ju beställt en resa till Teneriffa över Jul!
Sola och bad i tomteluva, det blir ovant. Vi har båda hållit hårt i jultraditioner, men barnen med sina respektive är vuxna och utspridda. Barnbarnsflickorna brukar vi göra en egen Julafton med, efter jul. Hej, Tomtegubbar, må på stranden ... och låt oss lustiga hava!


Ingen av oss har känt behov tidigare att åka utomlands, det behovet har Gotland fyllt till bredden åt oss varje sommar! Så det blir första resan vi gör utomlands, tillsammans. 
 Men det är ju någon månad kvar, tills dess får vi nöja oss med värmen från kaminen.


Den här veckan avslutar vi TV-inspelningarna.


Härliga TV-teamet kommer imorgon och skall köra avslutande intervjuer. Det ska bli sjukt spännande att se vad det blir av det. Vi skulle få en liten inblick i det imorgon. Annars är vi ganska mycket i det blå ... Vi har filmat relativt mycket material, men har inte en susning om hur det ska vinklas eller användas.

Vi ser fram emot morgondagen och hoppas båda på en Good hairday!


Kram Vera

4 kommentarer:

 1. Vintern är ingen höjdare, nej fy! Jag älskar hösten, men det här hösten var ju inte alls nåt kul. Är tillfälligt hemma i Uppsala nu, men åker snart ner till Östergyllen igen.
  Teneriffa låter inte helt fel över jul. Nu har jag ingen mamma att julfira med längre, men jag ska hänga med Uppsalafamiljen, har jag tänkt.
  Kramar till er, puddingar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näee, vi förstår mycket väl att din höst varit extremt jobbig och att julen kommer att se annorlunda ut. Skickar några styrkekramar till dig!
   Även våran jul kommer att se VÄLDIGT annorlunda ut, men på ett positivt och spännande vis. Men lite konstigt blir det nog att missa det allra "juligaste". Fast det årliga julbadet måste ju tas och varför inte i en pool på Teneriffa!? :)
   Kramar från oss båda.

   Radera
 2. Låter som en god idé att ¨fly¨ vintern! Jag åker till Krakow i mitten av april och det ska bli spännande :) Hoppas jag i alla fall.
  Julen spenderas i hemmet om vi inte kommer på annat. Delar av oss jobbar så det kan bli svårt resa bort, även gammal mamma som inte vet vad hon ska göra.
  Lycka till med teveinspelning, ja den är väl klar nu kan jag tro?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Krakow minsann? Hur dök den ide´n upp? :) Ja, inspelningen är klar och det var lite sorgligt att säga hej då till det härliga tv-gänget vi hängt med under hösten. Men det ska bli vansinnigt spännande att se resultatet. :)
   Kramar

   Radera