torsdag 2 februari 2017

Samtidigt som Höstkalaset i Hofors...

Då var sista avsnitten sänt ... Samtidigt i Hofors är slut! 
Men här fortsätter livet även om inte hela Sverige får se det på tv:n längre. 

Är man mer nyfiken på just oss, kan man klicka på länken och läsa vårt "hemma-hos" reportage i Gefle Dagblad. HÄR

Eller följa med oss på vår resa till bokmässan  som vi filmade. Annars är ni hjärtligt välkomna att besöka Hofors.  <3

ANNIKA & VERA


6 kommentarer:

 1. All lycka till! Tv är inte allt här i världen. Man ska göra sin grej och det ska kännas rätt!! Hoppas vi få se mer av er och er bok under kulturveckan i Hofors! //Mvh Matilda Andersson Torsåker

  SvaraRadera
 2. Tack Matilda! Vi är heeelt eniga med dig. Kulturvecka låter ju jätteintressant. :)
  Hofors i våra hjärtan.
  Ha de gott.
  Mvh

  SvaraRadera
 3. Klar man ska köra sitt eget race!! Ni är ju bäst och det här var ju tusen gånger bättre!! Härliga ni. Ser fram emot uppföljaren till denna video.
  Annika, jag tror att mina släktingar har bott i området där dina föräldrar bor, kände igen mig på något vis.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej på er!

  Ni fick inget mail från mig eller hur? Jag tror jag skickade det till fel adress :( Delade med mig av "min läskiga plats" - en fästning som är så spöklik att jag nästan blev rädd när jag var dit. Om ni inte fick mailet så får ni hojta så skickar jag det igen med foton och allt.

  Kram på er!

  SvaraRadera
 5. Hej där! Jo, vi såg det till slut ... telefonerna har slutat meddela när vi får nya mejl och tittar på datorn gör man ju sällan. :) Vi delar din fascination av övergivna byggnader av alla dess slag, får verkligen fantasin att gå i gång. Vem byggde det? Varför? Hur levde man? Varför har man bara lämnat det? Vad hände?
  Berätta mer om du snokar vidare där. :)
  Här ska nu snokas i våra bildmappar på datorerna. Ofta vet man att man har ...men inte var! :D
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lovar att berätta när jag far och snokar nästa gång. Finns så många ställen jag mer än gärna skulle besöka och hoppas på att det till hösten blir "den undre världen i Stockholm" - dvs de öppnar upp gruvor, militära anläggningar etc så man får gå runt och titta i. Rena drömmen för mig. Men jag tror jag får ta och skaffa mig ett bättre "snoksällskap" än maken ;) Undrar om det finns att hitta personer med samma intresse på nätet.. som sällskap alltså.

   Ja det där med mailen, jag använder den för att ha kontakt med resegruppen och annat som rör kören. Men annars blir det inte många mail sända numera. Ganska många sådana där spam kommer det ju också FÖR mycket av! Så det är ju tröttsamt.

   Jag har ju fler hemska ställen! Jag får dela med mig vid tillfälle för jag måste nog åka och ta nya foton. När körterminen är över och jag landat...

   Kramar

   Radera