LUSTJAKT/TRAILERLustjakt är ett relationsdrama inbakad i en rafflande deckare. Den fartfyllda handlingen tar dig genom glädje, sorg, kärlek, sex, våld och fasa ...
Huvudkaraktären Jessika Ströms dröm om lesbisk kärlek leder henne in i ett äventyr där hon utsätts för svåra prövningar. När en kvinna omkommer i en villabrand blir hon inblandad trots att polisens utredning tyder på att det handlar om ett tragiskt självmord.
Men vissa omständigheter får inspektör Lennart Wennström att reagera, hade kvinnan kanske ändå blivit mördad?
Privat spaningsarbete leder spåren mot 38-åriga butiksbiträdet Jessika Ström. Har hon något med dödsfallet att göra? Var hon delaktig, ansvarig ... eller var hon kanske nästa offer? Och hur ska Lennart gå vidare när han frångått polisens policy? Det enda han vet med säkerhet är att Jessika Ström är spårlöst försvunnen.
Hon är en bricka i ett spel där jakt på lust urartar i en ondskefull och farlig dominoeffekt.
Mejla beställning till annikaochvera@hotmail.com
Pris: 99 kr, fri frakt.
betalas genom Swish, PayPal eller Bankgiro 5128-1798
LUSTJAKT gavs ut av Calidris Förlag 11 juli 2016.
Finns också på Adlibris och Bokus.

Release som ljudbok 22/3-2017 
Uppläsare: Viktoria Flodström, Word Audio Publishing
Lyssna på boken på Storytel, NextoryBookbeat

Författarpresentation 

Annika, personlig assistent - Vera, stålverksarbetare. Vi träffades en solig höstdag 2011. Båda var nervösa inför mötet. Det vi hade skrivit till varandra kändes för bra för att vara sant, vi räknade kallt med att något väsentligt skulle visa sig inte stämma. Som magneter drogs vi mot varandra. Utan betänkligheter möttes vi och för evigt var vi förlorade i livets högsta vinst!

Att leva sin dröm med kvinnan i sitt liv är obeskrivligt. Vi delar äktenskap, intressen och nöjen. När vi insåg att vi båda tycker om att skriva, och att vi uttrycker oss på liknande sätt, kändes det givet att skriva en roman tillsammans - som en författare. Ett annat självklart val var att skapa karaktärer med oss själva som förebilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar