BRÖLLOP

23/3-2013


Här kommer några bilder från vårat bröllop som utlovat. Men om sanningen ska fram så har vi inte så många egna bilder ännu. När vi får från alla håll och kanter så kommer vi lägga bilder i inlägg, så många att det räcker och blir över!

Som nygifta får inte bloggen mycket tid idag. Men en uppdatering iallafall.
Berättelser om allt och alla kommer. "Hang in there".


FRÅN BÖRJAN....

Ja, vi tar det från början. Dukningen, som vi ägnade mer tid åt än vi trodde, blev bra. Efter fix i stugan skulle vi åka och lämna nyckeln till min mor som hade ansvaret för att tårtan skulle på plats. Denna nyckel har fått en alldeles egen historia som kommer senare ...
Vi sov gott hela natten, för ingen av oss fattade riktigt att vi skulle GIFTA oss! Och vaknade därför utsövda i god tid. Kaffe och frukost, sen åkte vi och hämtade buketten.

Och fortsatte till "Helena &Lottas hårstudio" i Storvik, där Helena skulle fixa oss båda.

Efter tre timmar åkte snyggingarna hem och ställde sej under fläkten och "nervösrökte" några cigg innan hela munderingen skulle på för utomhusfotografering. Här har ni några av Amandas bilder som hon tog av oss ...


// Vera & Annika


Jag tar vid där jag lämnade bröllopsdagen sist. Vi fotograferades av Amanda utomhus vid Hammardammen. Snacka om att ha tur med vädret!  
Sen körde Dennis hem oss så vi fick röka ännu mer innan det var dags att åka till kyrkan och göra entré. Galet nervösa väntade vi, medan kyrkklockorna klämtade, på att dörrarna skulle öppnas ... innan vi till slut, på skakiga ben, gick mot altaret till Mendelsons brudmarsch.
 Sååå lyckliga, att äntligen få förenas i kärlekens evighetstecken - vigsel ringarna!
Amanda sjöng Kärleksvisan och Kärlekens lov sååå vackert att man fick ståpäls på hela kroppen!
Och här ser ni FRU & FRU Ahlverström gå mot utgången.
Lättade och lyckliga möter vi släkt och vänner på kyrktrappan......innan vi åkte vidare till stugan där, prat, vackra tal, kramar och kärlek i massor varvades med bröllops menyn.

Fina tårtan med Lotusblommor på skärs med full koncentration.


 

Sååå många fina presenter vi fick!

Brudvalsen...
 

Och här är dom ultimata kärlekstecknen - RINGARNA!


 // VERA & ANNIKA

MIN VACKRA, MIN HÖGT ÄLSKADE HUSTRU!


Ett lyckligt äktenskap kräver att man förälskar sig många gånger, och varje gång i samma person.

Ingen av våra kära nära, vänner eller läsare kan nog fullt ut förstå hur mycket jag älskar dig. Min kärlek till dig är större än ord kan beskriva!

Redan innan vi träffades den 17:e oktober för ett och ett halvt år sen, visste jag att du var HON med stort H. Dina skrivna ord fick mig på fall innan jag ens hade hört din röst.
Ändå var jag rädd för att träffa dig. Livrädd, faktiskt! Vilka egenskaper hos dig skulle jag vara tvungen att ha överseende med? Eller hur lång tid skulle det ta innan du skulle börja forma om mig till att passa dig bättre?
Att du skulle vilja ha mig precis som jag är, och jag dig som du är, trodde jag var en illusion. Jag trodde inte på den stora kärleken, som jag bara läst om och sett i romantiska filmer. Jag trodde inte att någon kunde passa mig så precis.
Jag hade fel! Du kunde, kan och gör det varje dag, minut och sekund. Det är STORT! Och bara du vet att kärleken jag känner är större än jag nu försöker forma med futtiga ord.
Vi är så lika, även om du är en centimeter längre och en aning starkare än mig är vi som stöpta i samma form. Olikheterna vi faktiskt har blir bara kompletterande och gör oss starka, osårbara, vattentäta och skottsäkra.
Älskade maka, fru och hustru. Jag älskar dig så oerhört mycket mer än ord kan beskriva. Vi är ett, vi är kompletta. Jag ska dela min kärlek med dig i en vacker gemensam framtid i ett lyckligt äktenskap.

// ANNIKA 130325

Ettårsfilm på Youtube ...


4 kommentarer:

 1. Men åh så vackra ni är! Stort grattis till er!Hamnade här av en ren slump. Är så underbart att se TVÅ tjejer i brudklänningar. Jag längtar till augusti.... då är det min tur :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jennie! Välkommen till vår blogg. Vad spännande med ditt kommande bröllop... så mycket förväntan och glädje ni har inför det! Grattis till det och hoppas allt blir precis som ni önskar!

   Radera
 2. Det ser ut att ha varit ett väldigt vackert bröllop.
  Jag googlade på olika bilder , för jag ville ha en ny skärmsläckare till telefonen och då hittade jag en av era bröllopsbilder, där ni kysser varandra vid vattnet, den var så otroligt fin så jag sparade den.

  När en 3åring gick igenom mina bilder på mobilen och hittade den så var hennes reaktion "ÅH vad fina dom är!!!"
  Så för att förmedla till omvärlden att världen verkligen är på väg åt rätt håll så skrev jag ut en text som berättade det i två facebook grupper.

  Då kommenterade en som visste vilka ni var och länkade eran blogg, jag hade ingen aning om att ni var svenska.

  Så hur känns det att finnas på en främmande människas skärmsläckare och sprida glädje varje gång mobilen ska upp?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. OJ , OJ, OJJJ!!! :) Det fick bli ett inlägg som svar till din kommentar.. man blir ju bara fööööööör GLAD !!
   Kram

   Radera