SÅ TRÄFFADES VI

Här kommer storyn om hur vi träffades, som någon ville veta. 

Vi träffades via hbtq-sidan QX på nätet. Vi chattade, messade och ALLT stämde så bra. Men ingen av oss ville egentligen ha ett nytt förhållande.
När kärleken slår till har man inte mycket att sätta emot.

Vi bestämde oss för att ses över en fika i Falun tio dagar senare. 17 oktober 2011, klockan 14, utanför Åhlens skulle vi ses för första gången. Båda var oerhört nervösa. Vi hade ofrivilligt byggt upp förväntningar på den andre och var livrädda att något skulle slå fel när vi sågs.


Det var KÄRLEK vid första ögonkastet! Vi båda visste att den vi såg när vi möttes var HON! En känsla jag önskar att fler skulle få uppleva. Ren eufori!


Vi släppte inte varandra en enda gång under dom timmar som följde, och gör det endast motvilligt idag med!

Det egentliga syftet med bloggen för min del, var att visa andra kvinnor som tror att de aldrig kommer att hitta den de egentligen vill ha. Det går! Hon finns! Ovsett hur man lever, var man bor. Man måste bara våga!


// VERA

6 kommentarer:

 1. Det låter helt underbart ju ,som en saga :) Tänkte fråga om just Qx ,kan man vara anonym där ? eller måste man ha en ansiktsbild .Jag har inte "kommit ut" ännu och skulle bara vilja chatta med tjejer ..iaf till en början :D Jätte tacksam för svar .mvh Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mia! På QX går det bra att vara helt anonym och utan profilbild. Du fyller bara i så mycket om dig som du själv är beredd att lämna ut offentligt. Det brukar vara "kö" att logga in om du väljer gratisinloggning - speciellt helger och kvällar tar det lite längre tid. Bli inte förskräckt om en del killar skriver fräckt till dig, det händer tyvärr och är bara att ignorera. Lycka till!
   Jättekul att du kikade in här hos oss, och fråga gärna om det är mer du undrar över. :) Kram

   Radera
 2. Tusen tack för svaret :) gulligt av dig .Tycker att ni har en jättefin blogg ;) ha det gott båda två kram Mia

  SvaraRadera
 3. Så Himla mysigt, ni är himla fina tillsammans. Jag och min tjej chattade med först. Sen träffades vi och släppte inte taget.

  SvaraRadera
 4. Tack Annelie! Fina kärlekssagor värmer ända in i hjärteroten :) Fortsatt kärlek och lycka önskar vi er!

  SvaraRadera
 5. Vet inte vart jag ska dra mitt kort fö att frå drabatt.

  SvaraRadera